Gyermek Fejlesztési Program

Ebben a módszerben különböző egyéni és csoportos játékok vannak, amik fejlesztik a jobb és bal agyfélteke áramlását (kreatív és logikai elme) illetve megtanítja a gyermekeknek, hogy hogyan hozzanak tisztább döntéseket az életben, az iskolában vagy akár otthon is. 

Néha észre sem vesszük, hogy mennyi berögzült, fix programot veszünk át a külvilágtól, és ezt felnőtt korban akár egy életen át is cipeljük magunkkal. 
Ez a 10 alkalmas program segít megerősíteni az önmagunkkal való kapcsolódást, a döntéshozói képességeinket illetve a logikai és kreatív elménket.  
Támogatja a mindennapi nyomás és stressz kezelését, hogy a gyermekek egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhessenek. 
A foglalkozásokon csukott- és nyitott szemű játékos gyakorlatok vannak, mivel sokszor csukott szemmel érezzük legjobban a külvilágunkat. Ezek a gyakorlatok segítenek rávilágítani, hogy mennyire függünk a látásunktól és a hallásunktól, ami könnyen befolyásolja a mindennapi életünket. 
A delfin szív program felerősíti és/vagy aktiválja a belső intuíció képességét, hogy a gyermekek boldogabb és jobb döntéseket hozzanak az életükben. 

Delfin Szív Önfejlesztő program

Ebben a módszerben különböző egyéni és csoportos játékok vannak amik megerősítik a jobb és bal elme áramlását (Kreatív és Logikai elme) illetve megtanítják, hogy hogyan tudunk tisztább döntéseket hozni az életben , iskolában és otthon. Sokszor olyan sok fix berögzült programot veszünk át a külvilágtól, hogy felnőtt korban akár egy életen át cipeljük magunkkal ezeket. Ez a program 10 alkalmas és segít megerősíteni a döntéshozó képességeinket illetve a logikai és kreatív elménket. A mindennapi nyomás és stressz oldásban tud sokat segíteni illetve egy boldogabb és kiegyensúlyozottab gyermeket. Csukott szemű és nyitott szemű játékos gyakorlatokat mutatunk be mivel sokszor csukott szemmel érezzük legjobban a külvilágunkat. Túl sokat függünk a látásunk és a hallásunkra – és ez sokszor túl könnyen be tudja folyásolni a mindennapi életünket. A delfin szív program megerősíti a belső intuíció képességeket hogy boldogabb és jobb döntéseket hozzunk az életünkben.

Hogy elengedjék a korlátozó hiedelmeket és traumákat,
Növeli a figyelmüket, javítja a memóriájukat és a koncentrációjukat,
Segíti, hogy a gyermekek elérjék az oktatási- és személyes fejlődési lehetőségeiket,
Növeli a gyermekek önbizalmát, önértékelésüket, önbecsülésüket és a mások iránti tiszteletet,
Tágítja a tudatosságukat és emeli a rezgésszintjüket,
Fejleszti természetes adottságaikat és az önmagukhoz való kapcsolódást,

Pénzügyi Tudatosság

A cashflow mágnes társasjátékok gyerek verzióját mutatjuk be, ami csoportosan és játékosan mutatja be, hogy hogyan is tudunk egy anyagi független életet élni, és meg tudjuk különböztetni az igazi eszközöket és a Passzív jövedelemet hozó befektetéseket. Ezt sokszor a szülők sem tudják. A pénz tudatosság játék alappillére az élet IKIGAI filozófia : Azaz

Szeresd amit csinálsz , segítsen másoknak és a bolygónak és anyagi független életet élj.

És még...

Tibeti Hangtál rezgés és mese terápia

Tánc oktatás

Angol oktatás

Test Sport fejlesztés

Budapesten több iskolában illetve rendezvényterem helyszínen 
Kérem írjanak itt e-mailben, ha bármilyen kérdés, vagy igény lenne a gyermeke számára:  
Szeretettel várunk egy következő programunk vagy egyedi oktatásra. 
Különböző oktatóink vannak 6 speciális önfejlesztési programra.