Kedves Szülő!

A 7 éves kisfiam egyik este szerette volna, hogy meséljek neki egy történetet fejből. A történet egy majomról szólt, aki beszél a vízben a halakkal. A kisfiam jogosan kérdőre vont, hogy a majmok nem tudnak beszélni a víz alatt Apa!

Ezután szerettem volna olyan történetet mesélni neki, ami vicces és közben tanulságos is egyben. Bele akartam tenni a 15 év tanítóktól tanult tudásomat. Így született meg a 3 csodamag. A könyvemet a kisfiam óvodájában is felolvastam és a gyerekek onnantól kezdve 2 hétig mindennap a csodamagot akarták hallani. Olvasás közben a gyermekek arca inspirált, hogy írjak még mesekönyveket, amikben történetekbe rejtve teremtő magvas üzeneteket írok.

maxresdefault

Peter Jones vagyok mesekönyv író, életmód segítő és szálloda tulajdonos. A 16 éve felépített vállalkozásomnak hála van elég szabadidőm, hogy átgondolt, gyönyörű képekkel ellátott mókás és tanulságos történeteket írjak gyermekeknek.

Könyveimet megtaláljátok már a legnagyobb könyvesboltokban, mint Libri, Bookline, Líra és Anima.

A mesékkel segíteni szeretnék neked kedves szülő, hogy lefekvés előtt pozitív teremtő gondolatokkal szeretetteljesen tudjon aludni gyermeked. A könyveim árával is azt szeretném elérni, hogy minél több családhoz eljussanak azok a teremtő gondolatok, amiket nagy tanítóktól tanultam a világban.

Nagyon hálás lennék, hogyha olvasás után írnátok nekem a peterjones@novabudabest.com –ra.

Kellemes felolvasást kívánok!

                                                                                                                                      Peter Jones