A Kalandor

Gyermeked hallott már arról, hogy milyen egy kalandor hajó? Hogy néznek ki a repülő halak és az éjszakai szivárvány?

Többszörös világrekorder evező sportoló Rakonczay Gábor kalandjait Peter Jones mesekönyvben hozza el a meghitt olvasás időtökbe. A könyvben inspiráló célokról, hihetetlen teljesítményről és az utak közben megismert vízi élőlényekről is olvashattok.

Kalandra fel!

2460 Ft

2460 Ft

Kategória:
Loading...

Leírás

Bálnák, cápák, világvége sziget, viharok, grönlandi és Déli-sark expedíciók, Atlanti-óceán átkelések…

Rakonczay Gábor gyerekkori tervei a nagy kalandokról, melyek mára megvalósultak.Amikor kissrác voltam, megkérdezték mi leszek, ha nagy leszek?

  • Kalandor – válaszoltam én.

  • Olyan szakma nincs…. –

  • Már miért ne lenne?! – mondtam én.

Ebben a csodamesében, elképesztően izgalmas és inspiráló történeteket olvashatunk a Föld legkülönbözőbb részein véghezvitt expedíciókról.

Igor Lazin rajzaival, Peter Jones – Ausztrál-Magyar, gyerekkönyv író – meséli el Rakonczay Gábor elképesztő kalandjait, melyeknek üzenete, hogy az álmaink kellő kitartással mindig megvalósíthatóak.

Rakonczay Gábor extrém sportoló, kétszeres Guinness világrekorder és hatszoros óceánátkelő hajós, az amerikai Év Kalandja Díj és a Magyar Formatervezési Díj tulajdonosa. Rendszeresen teljesít több száz kilométeres ultrafutásokat. 29 nap alatt átkelt Grönlandon és egy 44 napos expedícióval elérte a Déli-sarkot. 3 könyv szerzője és eddig 5 országban, több mint 200 ezer ember hallotta célmegvalósítással kapcsolatos előadásait.

Kapcsolódó termékek

>