Gunagriha: Sorsnavigátor + vezetett meditációs CD

Felnőtteknek szóló könyv

“Ebben a könyvben össze tudtam rakni, amit már hosszú évek óta érzek, éspedig azt, hogy a spiritualitás még egy milliméterrel sem távolodik el a mindennapi, gyakorlati élettől és ezért, ha egy kicsit kiismerjük magunkat az isteni törvénykeretekben, akkor mi magunk vagyunk életünk, illetve sorsunk teremtője.” – Gunagriha

 

2565 Ft

2565 Ft

Kategória:
Loading...

Leírás

Sorsnavigátor – a tudatos sorsalakítás kézikönyve

Benned az erő, hogy sorsodat garantáltan átformáld
Tanuld meg használni és élj vele

„Képzelj el egy életet, ahol a sorsod forgatókönyvét te írod meg, ahol az történik veled, amit pozitívnak tartasz, amit te magad akarsz, ahol te magad alkotod, állítod össze az életet. Képzelj el egy életet, ahol az álmaid valósággá válnak, ahol nincs félelem, ahol a szeretet uralja egész lényedet, és így boldogságban, megtörhetetlen boldogságban élsz; ahol belső békéd kiteljesedése gyönyörrel tölti be léted, függetlenül más emberek magatartásától, mert nincsenek kétségeid, bizonytalanságaid, hiszen te vagy a varázsló. Azt teszel, amit akarsz: egy varázsló képességével, erejével megteremtett meseéletet. És most nem virtuális életre gondolok, hanem a valós életre. Azt állítom, hogy te máris varázsló vagy, azt állítom, hogy most is egy olyan életet élünk, ahol mi magunk határozunk meg mindent, ami velünk történik, akkor is, ha mi ezt nem tudjuk.”

„Mi is az az erő vagy képesség, mely segítségével egy ember mindent kibír, illetve elbír, mindegy, hogy milyen pszichikai megterhelésnek teszik ki? Mi is az az erő, amely mindig jókedvet és belső egyensúlyt képes adni? Hát nem egy belső erő, amely minket belülről tesz erőssé?” Bizonyára Te is feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, és többnyire nem találtál ésszerű válaszokat. Ebben a „navigációs kézikönyvben” megkapó őszintéséggel, közvetlenséggel és humorral keresi mindezekre a kérdésekre a gyakorlati választ Gunagriha  – korunk egyik modern spirituális Mesterének, Sri Chinmoynak tanítványa -, Mestere tanítását életre keltve. A Sorsnavigátor Gunagriha második könyve a Harmadik kívánság című műve után, és több évnyi meditációs előadások tapasztalatára épül. A fejezetekben található gyakorlatok gyógyító fénnyel ajándékoznak meg, és megoldást nyújthatnak mindennapi életünk kisebb-nagyobb akadályainak leküzdésére, külső és belső konfliktusaira, a bennünk rejlő csoda, a belső erő segítségével, amely minden ember születésétől fogva birtokolt tulajdona. A Tiéd is!

A Sorsnavigátor könyv tartalmazza az első Héthetes gyakorlatsort.
Az összes (1-3) Héthetes gyakorlatsort a Sorsnavigátor Héthetesek könyv tartalmazza.

SORSNAVIGÁTOR HÉTHETESEK FÓRUM>>

Tartalom

1.   A titok
2.   Te vagy a varázsló
3.   A belső erő
4.   Isteni életmód
5.   Önfegyelem
6.   Spiritualitás
7.   Amit eszel az vagy
8.   Amit gondolsz azzá válsz
9.   Amit érzel, azt magadhoz vonzod
10.  Materializmus
11.  A hit
12.  A spiritualitás mértékegysége
13.  Emberi és isteni szeretet
14.  A mosoly                         Sorsnavigátor
15.  Jövő nélkül
16.  Az idő
17.  Élj a jelenben
18.  A szív és az értelem
19.  Szíviskola
20.  A gyakorlatokhoz
21.  Meditáció
22.  Utószó
23.  Nem fejezet
24.  Függelék – Héthetes gyakorlatsor

Látogass el a szerző honlapjára:
www.gunagriha.hu

www.sorsnavigator.hu

További Sorsnavigátor videók és beszélgetések Gunagrihával

“Ki mondja, hogy nincs fegyver a sors ellen? Legyőzheted a sorsodat, ha a türelem magját veted, és az akarat gyümölcsét aratod.”
– Sri Chinmoy

“Kezdj el egy új életre gondolni!
Őszinte elméd megtanít, hogyan láss hozzá.
Tiszta szíved folytatja majd helyetted.
Csak kezdj el egy új életre gondolni!”
(Sri Chinmoy)

 

Hogyan értelmezzük a Sorsnavigátor könyvben leírtakat?

A Sorsnavigátorban leírtakat a következőképpen értelmezhetjük. Az ember értékrendszere rosszul van felépítve, nem a megfelelő dolgokra helyezi a hangsúlyt. Egyszerűen nem jó a rangsorolás, többnyire teljesen a feje tetejére állt. Ez a helytelen értékrend uralja életünket, illetve rontja el azt.

Az anyag és az anyagi értékek vannak előtérben, nem pedig az energia, amely minden anyag alkotója, vagyis mindennek a háttere, alapja illetve okozója. Nem azt keressük, hogy milyen energiával éljünk, hanem azt, hogy mit birtokoljunk. Nem a belső energiáinkat megválogatva építünk belső gazdagságot, hogy ez aztán kinyilvánulva ellásson minket a szükséges anyagi eszközökkel, hanem kaotikus belsőenergia-rendszerünkkel próbáljuk markunkat megtölteni, és emiatt aztán frusztráltan tapasztaljuk, hogy az anyagiak vagy kicsúsznak kezünkből, vagy csalódást okoznak.

Nem lényünk mélyéből, az energiaforrásunkból fakadó érzéseink vannak előtérben, hanem a felszínen csapkodó, kételkedő, bizonytalan és nyugtalan gondolataink kötik le teljes figyelmünket. Ezáltal képtelenek vagyunk tökéletes döntéseket hozni, mert fogalmunk sincs saját lényünk és így saját életünk rendeltetéséről.

Az ember, a saját életétől kezdve a nemzetközi politikával bezárólag, létét elsősorban aszerint szervezi meg, hogy mi választja el őt másoktól, miben más, mint a többi ember, csoport, nemzet, vallás, stb. Pedig az előtérben a minket összekötő dolgoknak kellene lenniük, nem azoknak, amik szétválasztanak minket. Az embernek az egység felé kell törekednie, mint ahogy az, ha lassan is, de történget a világban.

A világ a nagyságot fizeti meg, nem pedig a jóságot. A nagyságot tapsolja, majmolja, körülrajongja, függetlenül attól, hogy van-e annak tartalma, vagy sem. Nem érdekli a belső érték, mert a nagyság elvakítja. Minden társadalmi szinten a nagyságot értékeli az ember, és ezzel együtt a hatalmat. Belsőnkben pedig a jóságnak kellene a nagyság fundamentuma legyen, vagyis a jóságban kellene az emberi lénynek a nagyságot élnie.

Ezt a listát bővíthetnénk, de nem ez a cél. Célunk itt felajánlani egy olyan programot, amellyel bármelyikünk felülvizsgálhatja értékrendszerét, újraoszthatja önmagának a lapokat. Önmagának, egyedül személyesen önmagának.

Ennek semmi veszélye nincs, talán esetleg az, ami velem történt annak idején, hogy a környezetem bolondnak tartott. A szüleim, a barátaim, egyes pácienseim és mások. Szerencsére a feleségem nem. Ő is beállt velem a táncba, és így együtt voltunk bolondok, de csak egy ideig. Amikor a gyümölcsök kezdenek beérni, akkor a barátok is kezdenek visszatérni, és sokan mások hirtelen ismét megértők lesznek irántunk.

Tehát itt van, nézd meg, próbáld ki, és fizess érte! A pénznek is van a belső világban megfelelője, úgy hívják, hogy törekvés. A törekvés önodaadást jelent. Mennyit vagyunk képesek önmagunkból adni egy bizonyos cél érdekében, annak megfelelően jön a díjazás, a belső béke, a belső erő.

“Nyisd ki egy új élet kapuit!
Boldog leszel.
Csukd be régi életed kapuit!
Boldog leszel.”
(Sri Chinmoy)
Bevezetés a Sorsnavigátor Héthetesekhez
A Héthetes egy olyan spirituális munkaterv, nevezzük mi örömtervnek, melynek segítségével kipróbálhatod a Sorsnavigátor című könyvben leirt spirituális életmódot. Egy élettervet ajánl, amely gyakorlati módon kívánja bizonyítani, hogy az egyéni törekvés a sorsot közvetlenül formálni tudja. Ahhoz, hogy ezt felismerd az itt következő terv segítségével teljesen át kell alakítanod az energia háztartásodat, oly módon, hogy az életben itt, ott leselkedő negatív erőknek semmi esélye ne legyen nálad. Ez minden ember esetében működik, mindenki számára egyformán hatásos. Persze az egy más kérdés, hogy az emberek tömege inkább csak sodródik, és inkább elszórakozik, minthogy az önfegyelmét strapálja.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gunagriha: Sorsnavigátor + vezetett meditációs CD” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek

>